Novinky

Děti z Dětského domova Nový Jičín zahájily letní prázdniny setkáním, které podpořila rovněž NADACE AGEL

Dětský domov Nový Jičín uspořádal slavnostní zakončení školního roku. Tato událost byla ještě slavnostnější díky podpoře NADACE AGEL, která novojičínské zařízení podporuje od prosince loňského roku.

"Jsme potěšeni, že jsme mohli být součástí slavnostního zakončení školního roku. Díky štědré podpoře našeho generálního partnera, České průmyslové zdravotní pojišťovny, jsme mohli přispět částkou 26 tisíc korun, která byla využita na občerstvení a skákací hrad pro děti. Navíc jsme každé rodině darovali osušky a dárkové balíčky s vitamíny a produkty na podporu jejich zdraví. Bylo nám ctí přispět k vytvoření nezapomenutelného zážitku pro tyto děti a popřát jim krásný vstup do letních prázdnin," uvedla členka správní rady NADACE AGEL Veronika Dostálová.

Dětský domov Nový Jičín je školské zařízení pro 32 dětí, které jsou rozděleny do 4 rodinných skupin, přičemž jejich umístění respektuje sourozenecké vazby. Domov má 4 samostatné byty se vším potřebným vybavením, včetně kuchyně a sociálního zařízení.

NADACE AGEL se již dlouhodobě zaměřuje na aktivní podporu dětských domovů a azylových domů. aktivně podporuje dětské domovy a azylové domovy po celé republice. „Finanční příspěvky, které poskytujeme těmto zařízením umožňují zlepšovat podmínky jejich klientů. Organizujeme programy a aktivity, které mají za cíl rozvíjet dovednosti dětí a poskytnout jim příležitosti pro lepší budoucnost,“ doplnila Veronika Dostálová.

Kontakt pro média

e-mail: press@agel.cz