Novinky

Zámek Hradec nad Moravicí navštívili klienti Sociální služby Podhorská díky finanční podpoře NADACE AGEL

Rýmařov, 19. června 2024: Celodenní výlet za krásami historie i přírody si o víkendu užilo pět klientek Sociální služby Podhorská. Díky finanční podpoře NADACE AGEL rozšířily své obzory o zajímavosti z historie státního zámku v Hradci nad Moravicí a pokochaly se rozmanitými rostlinami a krásou tropických motýlů v Arboretu Nový Dvůr.

Bezbariérový prohlídkový okruh kouzelného zámku v Hradci nad Moravicí byl prvním společným výletem klientů Sociální služby Podhorská, v rámci kulturních zážitků finančně podpořených NADACÍ AGEL. „Díky již tříleté spolupráci s NADACÍ AGEL jsme dostali příležitost poskytnout klientům sociální služby zážitek v podobě výletu za historií a krásami přírody. Kromě zámku v Hradci nad Moravicí jsme společně navštívili také nedaleké Arboretum Nový Dvůr, které v této době nabízí mimo stálou expozici i výstavu exotických motýlů. Nevšední zážitky a příjemně strávené společné chvíle byly pro všechny klientky i pracovníky milým zpestřením a věřím, že si na tento den uchovají samé krásné vzpomínky,“ shrnula povedenou akci odborná pracovnice marketingu Petra Žváčková.

NADACE AGEL pomáhá rozdávat radost klientům Sociální služby Podhorská nejen zážitky, ale finančně podpořila i nové prostory a vybavení sociální služby v Rýmařově. „Za spolupráci a podporu, a v tuto chvíli především za sobotní výlet, patří mé obrovské díky nejen NADACI, ale také všem zúčastněným,“ zakončila Petra Žváčková.

Kontakt pro média

Mgr. Radka Miloševská, tisková mluvčí AGEL

Mgr. Radka Miloševská
tisková mluvčí AGEL
press@agel.cz

Kontakt neslouží k objednávání pacientů na vyšetření, očkování a výdeji výsledků vyšetření

Kontakty na veškeré společnosti skupiny AGEL najdete v sekci Společnosti skupiny AGEL